MEDVETEN COACHNING

Tillåt dig att vara supportad i vardagen

Är nu rätt stund för dig att skapa bättre förutsättningar för att leva det livet du vill leva?


Medveten coachning hjälper dig att synliggöra vad i ditt liv som inte är gynnsamt för dig och din utveckling.


Du kommer få hjälp att kika på dina vardagssituationer i ditt liv som du upplever att du inte är tillfreds med... ex karriär, hemmet, relationer, känslor, hälsa mm för att få tillgång till det som behövs för att leva ditt liv i harmoni och balans.


Lars Tapper har nu möjligheten att vägleda dig som en medveten coach. Han ser vägledningen som ett sätt att påminna dig om det du redan vet, men glömt av någon anledning. Han är här för att hjälpa dig att belysa vägen till frihet och visar dig vägen ut ur illusionen av begränsningar.


Under resan gång kommer ni tillsammans att höja din medvetenhet som gör att du kommer att se livet ur ett klart perspektiv.


Vad kan du förvänta dig?

- En fantastisk trygghet i vardagen!!


Livet är en serie av sammankopplade erfarenheter. Din koppling till Flödet, dina känslor, dina relationer, din karriär och dina drömmar är alla sammanvävda.


När du utökar din förmåga att komma åt din obegränsade natur genom engagemang, övning och repetition, initierar du en vibrationsvåg som filtrerar in till alla delar av livet. 


Att leva i en vardag som du inte får ihop är inte gynnsamt för dig och håller det livet du vill uppleva på avstånd. Med hjälp av Lars kommer du att få tillgång till högre perspektiv, fler möjligheter och inre balans.


Personlig vägledningen driver dig bortom vad du trodde var möjligt och ger dig möjligheten att expandera förbi dina förutbestämda begränsningar och för dig mot nya möjligheter.Hur ser det ut i ditt liv idag?


Vad är dina triggers?

Vet du vart du är på väg?

Har du ett mål du inte når upp till?

Vill du ha en medveten coach som stöttar dig där du är?


Hur många gånger har du sagt till dig själv att du vill göra någon förändring för att sen hamna tillbaka till dina gamla mönster en vecka senare? 


Lars ger dig möjligheten att hedra ditt ord till dig själv och följa dem nödvändiga stegen för att hjälpa dig att uppnå dina mål och drömmar snabbare med hjälp av vibrationer och frekvenser.


Långsiktiga resultat


 • Prioriterar dig själv och ditt Flöde
 • Stämma av om dina relationer är i linje med dig
 • Tillväxt och expansion inom alla områden i ditt liv
 • Energi frigörelse från ett liv av kämpande och lidande
 • Transformationen från offer till frihet
 • Transformation från stagnation till handling
 • Och viktigast av allt, tillgång till en vardaglig FlödesTräning som leder andra människor till genombrott genom din närvaroVad ingår


 • 1 öppningssamtal för att lägga grunden och precisera dina mål och vart du vill lägga ditt fokus
 • Personligt samtal varje vecka eller varannan vecka (samtalen är 30 min eller 60min per tillfälle)Pris


 • Samtal 30min 500:- 
 • Samtal 60min 800:- 


Lämna din ansökan om coachning här nedanför

 
 
 
Varje vecka
Varannan vecka